Inloggen

Don't have an account? Registreer nu

Lost Password?

Registreren

Het wachtwoord wordt gegenereerd en naar je e-mailadres verzonden.

Probeer ‘ns wat

Gaat lekker zo!

Goed plekkie

Zo begon het allemaal

Het was nacht, pikdonkere nach. Dat soort werk. Landen van de G20 hebben in een gezamenlijke klimaatverklaring alleen overeenstemming bereikt over de financiering van de vuilste kolencentrales. De landen zijn het erover eens dat alle buitenlandse investeringen in de vuilste soort kolencentrales volledig moet stoppen voor het eind van dit jaar.

Klimaatverklaring
Landen van de G20 hebben in een gezamenlijke klimaatverklaring alleen overeenstemming bereikt over de financiering van de vuilste kolencentrales. De landen zijn het erover eens dat alle buitenlandse investeringen in de vuilste soort kolencentrales volledig moet stoppen voor het eind van dit jaar. Landen van de G20 hebben in een gezamenlijke klimaatverklaring alleen overeenstemming bereikt over de financiering van de vuilste kolencentrales. De landen zijn het erover eens dat alle buitenlandse investeringen in de vuilste soort kolencentrales volledig moet stoppen voor het eind van dit jaar.

Vreem hoe dat kan gaan

Sjorske

overeenstemming bereikt over de financiering van de vuilste kolencentrales. De landen zijn het erover eens dat alle buitenlandse investeringen in de vuilste soort kolencentrales volledig moet stoppen voor het eind van dit jaar. Landen van de G20 hebben in een gezamenlijke klimaatverklaring alleen overeenstemming bereikt over de financiering van de vuilste kolencentrales. De landen zijn het erover eens dat alle buitenlandse investeringen in de vuilste soort kolencentrales volledig moet stoppen voor het eind van dit jaar.

Investeringen
De landen zijn het erover eens dat alle buitenlandse investeringen in de vuilste soort kolencentrales volledig moet stoppen voor het eind van dit jaar. Landen van de G20 hebben in een gezamenlijke klimaatverklaring alleen overeenstemming bereikt over de financiering van de vuilste kolencentrales. De landen zijn het erover eens dat alle buitenlandse investeringen in de vuilste soort kolencentrales volledig moet stoppen voor het eind van dit jaar.